ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥ ΝΑΞΟΥ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΥΡΕΣ: ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΥ!!!
Αγαπητοί χωριανοί και φίλοι της Κορώνου, όπως γράψαμε και χτες στην ανάρτησή μας, ξεκινήσαμε να στολίζουμε το χωριό μας με παμπάλαιες μεθύρες βγαλμένες από το παλαιό αγγειοπλαστείο της Κορώνου και θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν. Κατά  αρχάς αυτούς που δώρισαν τις μεθύρες: Λευτέρη Κοντόπουλο ( Μπαρουξογιάννη) και την σύζυγό του Ευδοκία. Β)  Την οικογένεια του Μπαρουξοστέλιου και ιδιαιτέρως την Κούλα. Γ) Την Αντωνία του Σελέμη σύζυγο του Μαντζουρανογιάννη. Δ) Την κυρά-Αντωνία σύζυγο του Ζαχαραντώνη από το Κάστρο. Επίσης τον Δήμο Νάξου για την παρουσία του με εργάτες και θα κάνω ιδιαίτερη μνεία για τον χωριανό μας Πέτρο Φακίνο για τον ζήλο του να καλλωπίσουμε το χωριό μας!
Αγαπητοί χωριανοί, κάνω βαθιά έκκληση σε όλους σας να συνεχίσετε τις δωρεές σας με μεθύρες, διότι μέσα στην βούλησή μας είναι να εκθέσουμε μεθύρια σε όλες τις γειτονιές του χωριού μας. Αυτό που ζητάω από σας, το κάνω πρώτος εγώ γιατί έτσι πρέπει.
      21/12/2019
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου
     Γιάννης Κωνσταντάκης

Αυτή η φωτογραφία είναι από το παλαιό αγγειοπλαστείο της Κορώνου στο Τσικαλαρειό. ( από αρχείο Γιώργου Μανωλά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου