ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥ ΝΑΞΟΥ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ.κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου Νάξου έστειλα την παρακάτω επιστολή, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Καλλίνικο:

Κόρωνος 18/2/2020
ΘΕΜΑ: Παναγία η Αργοκοιλιώτισσα.
Σεβασμιότατε, σας θέτω υπόψη σας την βούληση μου όσο αφορά το Ιερό Παναξιακό μας Προσκύνημα Την Παναγία Την Αργοκοιλιώτισσα:                                                                                Ως πρόεδρος της Κοινότητας  Κορώνου,  να βοηθήσω όσο δύναμαι για την αποπεράτωση των έργων που έχετε ξεκινήσει.
Α) Σε θέματα που σαν Κοινότητα μπορούμε να συνεισφέρουμε.
Β) Να θέσω στην διάθεσή σας την προαναφερόμενη ιστοσελίδα μας, την οποία διαχειρίζομαι.
Γ) Και να προσθέσω και την ιστοσελίδα μου: Ορθόδοξες Μαρτυρίες, για συμβάντα από το Ιερό μας Προσκύνημα που προκαλούν θαυμασμό και μας φέρνουν πιο κοντά στον Θεό, αλλά και προάγουν στην Χριστιανική μας συνείδηση την ιερή και σεβαστή ιστορία Της Παναγία μας στο Αργοκοίλι.
Κι ακόμα αν θα ήτανε στην βούλησή σας, από αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Της Παναγίας Της Αργοκοιλιώτισσας, να με κάνετε τακτικό προκειμένου η προσφορά μου να είναι περισσότερη.
             Με σεβασμό και εκτίμηση:
                Γιάννης Κωνσταντάκης


1 σχόλιο:

  1. If you're trying to lose fat then you certainly need to get on this totally brand new custom keto diet.

    To produce this keto diet service, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs have joined together to develop keto meal plans that are useful, decent, economically-efficient, and delicious.

    Since their launch in 2019, thousands of individuals have already completely transformed their body and well-being with the benefits a proper keto diet can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή