ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥ ΝΑΞΟΥ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

                                                                                                                                                                                                                                                                                    Προς: Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων                                                                                                                                 Β) Αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Πολυκρέτη.                                 Γ) Περιφερειακό αντιδήμαρχο κ. Σιδερή.                                                              ΘΕΜΑ – ΑΙΤΗΜΑ: Για προμήθεια δύο δεξαμενών νερού.                                                    
Αξιότιμοι, κύριε δήμαρχε και κύριοι αντιδήμαρχοι, ένα από τα θέματα που απασχολεί τους κτηνοτρόφους της Κορώνου αλλά και της πλησιέστερης περιοχής, είναι η έλλειψη του νερού για το πότισμα των ζώων τους.
Η πρόταση μου για να δοθεί λύση στο δίκαιο αίτημά τους είναι: Στα 150 μέτρα από την Σαραντάρα να τοποθετήσουμε δύο δεξαμενές 25 κυβικών νερού η έκαστη ώστε το περίσσεμα του νερού, από την πηγή της Σαραντάρας να μην ποτίζει την ρεματιά! Όπως συμβαίνει τώρα αλλά να δοθεί προς εξυπηρέτηση των πολιτών και για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας μας. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι αυτές οι δύο δεξαμενές θα γίνουν μία ισχυρή υποδομή για την Πυροσβεστική μας, διότι η συγκεκριμένη τοποθεσία που θα τοποθετηθούν οι δεξαμενές είναι κόμβος και σε περίπτωση φωτιάς η εξυπηρέτηση θα είναι μέγιστη! Πέρα όμως κι από τις δύο προαναφερόμενες χρήσης που είναι μεγάλης σημασίας και ωφέλειας, υπάρχει και ο αγροτικός τομέας ο οποίος χρειάζεται το νερό και που σίγουρα θα μας φανεί πολύ πιο ωφέλιμο παρά να πηγαίνει χαμένο.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας παρακαλούμε να υλοποιήσετε το δίκαιο και ευρύτερα ωφέλιμο αίτημα μας.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου: Γιάννης Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου