ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥ ΝΑΞΟΥ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020



                                                                                                                                             Κόρωνος Νάξου /15/6/2020  Αρ. πρωτ. 65                                                                                                                                Προς: Δήμαρχο Νάξου& Μικρών Κυκλάδων.                                                                                                                                                                                      Β) αντιδήμαρχο Δήμου Νάξου& Μικρών                                                                                                                                                                                                                                                                 Κυκλάδων κ. Πολυκρέτη.                                                                                                                                                                                                                                                                                   Γ) Αντιδήμαρχο Περιφέρειας Δρυμαλίας κ. Σιδερή.                                                                                                   Ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας: Κοινότητα                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Κορώνου Νάξου.
ΘΕΜΑ- ΑΙΤΗΜΑ: Για προμήθεια εργαλείων ύδρευσης- αποχέτευσης και χορτοκοπτικού.
Αξιότιμοι, κύριε δήμαρχε και κύριοι αντιδήμαρχοι, ως εκπρόσωπος της Κοινότητας Κορώνου, αλλά και ως πρώην αντιδήμαρχος της Βόρειας Νάξου, γνωρίζω την αναγκαιότητα που υπάρχει, για την Κόρωνο και τα γύρω χωριά για υποδομή με την προμήθεια των παρακάτω εργαλείων:                                                                   Α) Όλη η σειρά εργαλείων για ύδρευση και αποχέτευση και το κυριότερο μεταξύ αυτών είναι το κρουστικό.                                                                                                                                   Β) Επίσης σημαντικό εργαλείο είναι και το χορτοκοπτικό.                                                           Σαν παράδειγμα, θα σας αναφέρω ότι μέσα στις πέντε τελευταίες μέρες, είχαμε δύο βλάβες στην ύδρευση και ζητήσαμε κρουστικό από το συνεργείο της Χώρας και της Δρυμαλίας και τα κρουστικά τους δεν ήταν διαθέσιμα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας παρακαλούμε όπως υλοποιήσετε το δίκαιο αίτημα μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Βόρειας Νάξου.                                                                                                        
   

                                                                                           
                                                                                    Με εκτίμηση:
                                      ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου
                                       Γιάννης Κωνσταντάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου