ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥ ΝΑΞΟΥ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Λυώνας: Δήμος - Κοινότητα και εθελοντισμός για την καθαριότητα του μοναδικού μας παραθαλάσσιου:
Προηγήθηκε ο Δήμος μας με εργαζόμενους που μας διέθεσε. Όμως έμεινε ένα κομμάτι ακαθάριστο πιο πέρα από τον Τρασανά... Κατέβηκα με το τρέιλερ για να το καθαρίσω, αλλά δεν πρόφτασα! Πριν ξεκινήσω έφτασαν οι παρακάτω εικονιζόμενοι χωριανοί μας: Γιάννης Γερασιμήδης και Στέλιος Σιδερής κι όλοι μαζί το κάναμε κι άστραψε!
Γι' αυτήν τους την συμμετοχή, κατά αρχάς τους ευχαριστώ. Δεύτερον απευθυνόμενος προς όλους σας, θέλω να σας πω ότι αυτό το κεφάλαιο του εθελοντισμού και της προσφοράς των πολιτών είναι τεράστιο! Έτσι θα πάμε ακόμα πιο μπροστά!  Επίσης το ίδιο έγινε και με τον καθαρισμό του δρόμου του Λυώνα: Αρχικά πήγα με το τσισιμπί που μας έστειλε ο Δήμος και έκανα 13 μέρες καθαριότητα. Στην συνέχεια όμως με την τελευταία μπόρα κατέβηκαν κάποια χαλίκια εντός του δρόμου κι αμέσως έσπευσαν οι δύο προαναφερόμενοι χωριανοί μας και μαζί τους ο Αντώνης Παπακωνσταντής ( του Γιαννούλη), ο Αποστόλη Καραμπίνης και καθάρισαν! Οι τρεις προαναφερόμενοι κι όσοι άλλοι βοηθάνε στον Λυώνα και στην Κόρωνο, η βούληση μου είναι να είναι στην υπόληψή σας, δεν πρέπει; Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

1 σχόλιο:

  1. Στο καθάρισμα του δρόμου του Λυώνα, πληροφορήθηκα ότι συμμετείχε κι ο Αποστόλης ο Καραμπίνης. Να είναι καλά ο άνθρωπος και γι' αυτό, αλλά και για την ευρύτερη προσφορά του στον Λυώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή