ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥ ΝΑΞΟΥ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

 

Αγαπητέ πανοσιολογιότατε αρχιμανδρίτη Νικόδημε, κατά αρχάς σου εκφράζω τα συλλυπητήρια μου αλλά και την λύπη όλων των Κορωνιδιατών για τον θάνατό σου…                                                                                                                                                                                      Ως αναγνώστης της ενορίας Κορώνου αλλά και ως εκκλησιαζόμενος, οφείλω να σε ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία μας, αλλά και για τον ευγενή ζήλο σου για τις εκκλησιές μας και την προσφορά σου για αυτές και για τους ενορίτες μας.

Ως πρόεδρος της Κοινότητας μας, σου εκφράζω τον θαυμασμό μου για την αγάπη σου για το χωριό μας ( όπως συνήθιζες να το λες) διότι το ενδιαφέρον σου ήταν φλογερό για την στήριξη της Κορώνου σε όλα τα επίπεδα. Θα μείνουν στις μνήμες μας, οι δωρεές σου προς τους απόρους αλλά και προς τα παιδιά μας.

Τέλος θέλω να γνωρίζεις ότι παραμένουμε κοντά σου, με τις προσευχές μας προς τον ελεήμονα Θεό για την ψυχή σου και ευχόμεθα να σε αναπαύσει εις την ατελεύτητο μακαριότητα εις τους ατελείωτους αιώνας. ΑΜΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου